19 Mart 2013 Salı

Klima Servisi | 0216 443 3248 | Klima Bakım Onarım Servisi

Klima Servisi | 0216 443 3248 |

klimaservisi1

Klima Servisi | 0216 443 3 248 |

Klima Servis hizmetiyle, merkezimizin sağlamış olduğu, teknik servis, bakım,Montaj,onarım, arıza, yıllık bakım ve benzeri hizmetlerden faydalanabilmek için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Klima Servis, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sizlere en iyi hizmeti verebilmek için, her geçen gün artan müşteri kitlesine ulaşabilmek için, teknik servis ekibi ve deneyimli personeli ile hizmetinizdedir.

Klima Servis

Klima Servis, bütçenizi düşünerek, en kaliteli ve ucuz hizmeti sağlamaktadır. Ürününüzde meydana gelen herhangi bir arıza durumunda, çağrı merkezini arayarak, size ulaşılabilecek irtibat bilgilerini ve üründe meydana gelen sorunu belirtiniz. Çağrı merkezimiz tarafından size yönlendirilecek deneyimli ve uzman personelimiz, arızanın nedenini en hızlı şekilde tespit eder.

Klima Servis teknik ekibi tarafından tespit edilen arıza, mümkünse yerinde yapılacak müdahaleyle, gerekirse de, teknik servis merkezinde, gerekli parçanın onarımı ya da orijinal parça değişimi yapılarak, ilk günkü gibi kullanılır hale getirilir ve size teslim edilir.

Klima Servisi

Klima Servisiyle, bütçenize uygun şekilde, montaj, bakım, yıllık periyodik bakım, yedek parça değişimi, aksesuar ilavesi ya da değişimi gibi hizmetler en kaliteli ve hızlı şekilde sunularak, siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti en üst düzeyde tutulur.
http://www.klimaservismerkezi.gen.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder